"Wat blijft is de herinnering"
"Wat blijft is de herinnering"

Grafaccessoires

Grafaccessoires kunnen een grafmonument een stijlvolle en persoonlijke uitstraling geven. Op het gebied van grafaccessoires bieden wij u vele mogelijkheden. Hierbij krijgt u de kans het grafmonument nog verder naar de smaak van u en uw dierbare te personaliseren.

Na de keuze van het monument gaan we kijken welke tekst u op het monument wenst. Samen bespreken we de mogelijkheden voor het soort letter, lettertype en lettergrootte. Kiest u voor een opschrift of past een inscriptie meer bij u, uw dierbare en het grafmonument.

Qua grafaccessoires zijn de mogelijkheden bijna eindeloos, of het nu gaat om een lantaarn, beeld of afbeelding, voor iedere smaak is er wel een mogelijkheid. Wel dient u er rekening mee te houden dat een aantal begraafplaatsen en gemeenten regels hanteren voor grafaccessoires. Wissink Grafmonumenten uit ‘s-Heerenberg is van deze regels op de hoogte. Wij kunnen u precies vertellen of uw wensen haalbaar zijn, of dat deze wellicht met een kleine aanpassing alsnog te realiseren zijn.