"Wat blijft is de herinnering"
"Wat blijft is de herinnering"

Al drie generaties

Het was ca. 1965 toen opa Hein Wissink op het idee kwam om grafmonumenten te gaan maken. Destijds kwam er nog geen machine aan te pas en werd er een mal gemaakt van hout, deze werd vol beton gegoten en daarna met gemalen natuursteen en zwartsel aangesmeerd. Vervolgens werd het geheel met de hand glad geschuurd tot een mooi resultaat.

Nadat opa Hein Wissink door zijn ziekte de werkzaamheden niet meer verder kon uitvoeren, nam zoon Stef Wissink in 1980 het besluit om hiermee verder te gaan. In eerste instantie als zelfstandig vertegenwoordiger en breidde dit later uit met restauratie van grafmonumenten. Zijn 15 jarige zoon Derk Wissink hielp zijn vader graag mee met zijn werkzaamheden en deed daardoor veel ervaring op. In 2002 was het zo ver dat vader Stef zijn zoon Derk de kans gaf om vanuit het ouderlijk huis het bedrijf voort te zetten en het bedrijf nog verder uit te breiden.

Mede door de gedrevenheid en passie van vader Stef voor natuursteen heeft zoon Derk het bedrijf verder kunnen uitbreiden en in 2010 een nieuw bedrijfspand in ’s-Heerenberg neer kunnen zetten. Daar waar nu alle voorkomende werkzaamheden verricht worden en de klant optimaal en met veel persoonlijke aandacht geholpen wordt.